Bestel direct

Samen genieten met een saunabon voor 2

Ben je op zoek naar een saunabon voor 2 personen? Kies dan voor de Wellness Giftcard! De Wellness Giftcard is verkrijgbaar in verschillende waarden van € 10,- tot € 150,- en staat niet op naam. De ontvanger kan dus gezellig iemand meenemen en de Wellness Giftcard besteden aan een dagje sauna voor 2 personen.

 Gratis themaverpakking
 Bepaal zelf jouw bedrag
 Vrij te besteden

 

Niets is zo heerlijk als samen genieten van alles wat een Dagje Wellness te bieden heeft. Gezellig samen het uitgebreide saunalandschap verkennen, relaxen in de buitenlucht, uitgebreid lunchen en/of dineren of genieten van een massage of beautybehandeling; met z’n tweeën is alles nét iets leuker.   

Homepageblok 300x300


Wellness Giftcard - genieten met een saunabon voor 2:

 De saunabon kan per post of direct per e-mail bezorgd worden

 De saunabon is vrij te besteden en staat niet op naam

 Keuzebedrag tussen €10,- en €150,-

 Kies uit diverse cadeauverpakkingen om uw cadeau nog leuker te maken

 Te besteden bij de mooiste wellness resorts van Nederland en België

 

Bestel jouw saunabon voor 2 personen

 

Met de Wellness Giftcard als saunabon voor 2 personen kan de ontvanger terecht bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: de Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaWell, SpaSense, SpaWeesp en Hezemeer (BE). Niet alleen bevinden deze wellnessresorts zich op de mooiste plekjes in Nederland en België, ze bieden allen een zeer uitgebreid scala aan sauna-, beauty en wellnessfaciliteiten.

Saunabon voor 2 cadeau geven

Geef ook een bon voor de sauna voor 2 personen cadeau; kies voor de Wellness Giftcard! Een leukere saunabon voor 2 personen is er niet!