Bestel direct

Hoeveel kost een dagje Wellness?

Dat is vooraf lastig aan te geven. Een dagje wellness kun je namelijk zo goedkoop of duur maken als je zelf wilt. Het hangt namelijk helemaal er vanaf wat je tijdens een dagje wellness doet. Het voordeel van de Wellness Giftcard is dat het een geldig betaalmiddel is in de aangesloten wellnessresorts, oftewel je kunt er gewoon de rekening mee betalen. Zo kun je er bijvoorbeeld de volgende zaken mee betalen:

Entree
Behandeling
Eten & drinken

Bekijk alle tips waar je de Wellness Giftcard aan kunt besteden.

Om je toch een beetje een richtlijn te geven van wat iemand met jouw gegeven bon kan doen, zetten we het een en ander voor je op een rij.

Cadeaubon van €25

Gemiddeld genomen kost een dagentree voor een van de resorts €25. Heeft iemand een voordelige entree of kiest hij of zij voor een avondentree? Dan kan je met een wellnessbon van €25 uiteraard meer, zoals bijvoorbeeld een lekker kopje koffie of thee drinken. Tip: laat de ontvanger zich inschrijven voor de nieuwsbrief van zijn of haar favoriete resort. Daarin komen namelijk regelmatig leuke aanbiedingen voorbij. 

Bon van €50

Voor €50 kan de ontvanger al genieten van een luxe wellness dag. Dit bedrag staat namelijk gelijk aan een dagentree voor 1 persoon, inclusief een behandeling of lunch/diner. 
Tip voor als je een bon van €50 hebt ontvangen: kijk eens bij de arrangementen. Vaak zijn die extra voordelig geprijsd!

Bon van €75

Met een wellnessbon van €75 kan de ontvanger genieten van een extra luxe dag wellness. Je kunt er namelijk een compleet sauna arrangement van betalen voor een volledige dag pure ontspanning. Je moet je daarbij voorstellen dat iemand daarmee niet alleen de entree kan betalen, maar ook een behandeling, koffie/thee en lunch/diner. Uiteraard kan iemand er ook gewoon de rekening van meerdere personen mee betalen.

 Gratis themaverpakking
 Bepaal zelf jouw bedrag
 Vrij te besteden