Wellness Giftcard zakelijk cadeau geven

Laat uw relaties of personeel genieten van een heerlijke dag ontspanning. Een Dagje Wellness is namelijk dé manier om even te ontsnappen aan alle hectiek en weer volledig op te laden. Dit kan zowel tijdens één van de vele badkledingdagen of een reguliere dag. Zo’n moment van ontspanning, ontlading en rust – dat gunt u toch iedereen?! 

 

Enveloppen WellnessGiftcard

Wellness Giftcard:

✓ Leverbaar per post of direct per e-mail

✓ Kies uw eigen cadeaubedrag, van € 10,- tot € 150,-

✓ Volledig naar eigen wens én in delen te besteden

✓ Keuze uit diverse thema verpakkingen 

Maatwerk mogelijk! 

 

Direct bestellen

Informatie aanvragen

 

Maatwerk mogelijkheden 

De Wellness Giftcard is standaard verkrijgbaar in diverse thema cadeau enveloppen of een luxe cadeaubox. Deze thema cadeau enveloppen zijn vastgesteld aan de hand van de meest populaire geefmomenten, o.a. Sinterklaas, Kerst, Verjaardag, Beterschap en Bedankt. 

Wilt u echter de Wellness Giftcard nóg specialer maken door deze naar eigen wens te personaliseren? De mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het plaatsen van uw logo op het cadeaumapje, het aanleveren van een eigen ontwerp, het toevoegen van een persoonlijke boodschap, of het toevoegen van een flyer. 

Heeft u zelf een leuk idee? Laat het ons weten! Samen bekijken we de mogelijkheden en bepalen we hoe wij uw wensen tot uiting kunnen brengen. 

Meer informatie?
Informeer naar de verschillende mogelijkheden op het gebied van maatwerk via zakelijk@wellnessgiftcard.nl of 088-0064880.

 

WGC kaart 1300

Deelnemende Resorts

Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger terecht bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: de Veluwse Bron, Elysium, Thermen Holiday, de Zwaluwhoeve, SpaWell, SpaPuur, SpaSense en Hezemeer (BE). De aangesloten resorts zorgen voor een ontspannen beleving waarbij een dag te kort is om alles te ontdekken.

Niet alleen bevinden deze wellnessresorts zich op de mooiste plekjes in Nederland en België, ze bieden allen een zeer uitgebreid scala aan sauna-, beauty en wellnessfaciliteiten waardoor men zich met gemak een volledige dag kan vermaken.