Cadeau gekregen

Wellness Giftcard gekregen

Wat leuk dat je een Wellness Giftcard cadeau hebt gekregen! Met deze unieke wellness cadeaubon kan je gaan genieten van een heerlijke dag vol ontspanning bij de mooiste BeWellness resorts van Nederland en België.

Hoe werkt het?
Wanneer je een reservering maakt bij het gewenste wellnessresort, kies je voor de betaalmethode ‘Wellness Giftcard’. De Wellness Giftcard is een betaalmiddel, je neemt deze mee naar je dagje sauna en voldoet hiermee aan het einde van de dag de rekening. Heb je niet voldoende tegoed op de Wellness Giftcard, dan kan je het resterende bedrag betalen met PIN, creditcard of contant.

Heb jij een Wellness Giftcard Special gekregen? Lees dan hier alle informatie over het verzilveren van jouw arrangement.

Wellness Giftcard activeren​

Heb je een Wellness Giftcard per post ontvangen? Deze is uit veiligheidsredenen geblokkeerd verstuurd en kan dus nog niet gebruikt worden. Voordat je de Wellness Giftcard kunt gebruiken moet je deze eerst activeren. De activatiecode is via e-mail naar jou, of degene van wie je de Wellness Giftcard hebt gekregen, verstuurd.

Vul het veld ‘Kaartnummer’ in met het kaartnummer van jouw Wellness Giftcard die je per post hebt ontvangen en in het veld ‘Activatiecode’ de via e-mail ontvangen code en klik vervolgens op ‘Activeer’. Heb je meerdere Wellness Giftcards tegelijk besteld? Alle Wellness Giftcards binnen deze bestelling worden hiermee geactiveerd en kunnen direct gebruikt worden.

Let op: De activatiecode wordt per mail verstuurd zodra de Wellness Giftcard per post is verzonden. Heb je geen activatiecode ontvangen? Controleer voor de zekerheid jouw spambox. Is de e-mail ook niet in de spambox terecht gekomen? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier in.

Is de Wellness Giftcard in een winkel of bij een aangesloten wellnessresort aangeschaft of heb je een digitale Wellness Giftcard? Dan is de kaart al direct actief.