Bestel de Wellness Giftcard

Sauna cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Verras jouw familie, vrienden en/of kennissen met een Wellness Giftcard voor een heerlijk dagje pure ontspanning! Geef de Wellness Giftcard: een luxe dag ontspanning bij een wellnessresort naar keuze.

Vanwege de drukte bij PostNL rondom de feestdagen in december raden wij je aan om tijdig jouw Wellness Giftcard te bestellen. 

Situatie coronavirus

Wij snappen dat er vragen zijn gezien de situatie rondom het coronavirus en de Wellness Giftcard. Heb je een Wellness Giftcard en daar een vraag over? Lees hier alle informatie over de Wellness Giftcard en corona.

Nederlandse wellnessresorts geopend

Onze Nederlandse wellnessresorts zijn geopend! De restaurants zijn tot nader order gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en een candybar(s). ​

Vanwege de maatregelen die in België zijn getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is wellnessresort Hezemeer (BE) tot tenminste 1 februari 2021 tijdelijk gesloten.

 Homepageblok 300x300

Wellness Giftcard

 Leverbaar per post (Nederland en België) of direct per mail.

 Gratis verzending vanaf €60,-

 Kies jouw eigen cadeaubedrag, van €10,- tot €150,-

 Volledig naar eigen wens én in delen te besteden

 Keuze uit diverse themaverpakkingen om jouw cadeau nog leuker te maken

 De Wellness Giftcard is vanaf de datum van uitgifte 1 jaar geldig.

Wellness Giftcard bestellen

 

 

Landkaart blok 300x300

Deelnemende resorts

De Wellness Giftcard cadeaubon is te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell. Ook kan je de Wellness Giftcard in leveren bij wellnessresort Hezemeer in België. Hiermee biedt de Wellness Giftcard exclusieve toegang tot hoogwaardige en populaire wellnessresorts waar kwaliteit, luxe en een ontspannen wellnessbeleving centraal staan.

Bekijk alle resorts hier.