Thermen Holiday

Thermen Holiday in Schiedam

Vorige slide
Volgende slide

A BeWellness classic resort

Thermen Holiday biedt een oase van rust en een wereld vol wellness met bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Bezoek onze unieke Hobbitsauna of zoutsteensauna, ontspan op verwarmde waterbedden en loungebedden in onze rustruimte en geniet van heerlijke massages of één van de andere beautybehandelingen.

Wat maakt Thermen Holiday uniek?

Stap binnen in de wereld vol luxe van Thermen Holiday. Ontsnap aan de drukte van alledag en geniet tijdens jouw dagje wellness van warme sauna’s, ontspannende baden en ervaar unieke rituelen. Let niet op de tijd, maar neem eens de tijd! Even helemaal niets. Dat kan bij Thermen Holiday! Gelegen in Schiedam biedt dit wellnessresort een oase van rust middenin de Randstad. Ervaar de wondere wereld van wellness en geniet van bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten.

Vorige slide
Volgende slide

Recensies

Het was een gezellige dag samen met twee vriendinnen. Genoten van de sauna’s en de heerlijke geurenreis. Lekker geluncht. Veel bijgekletst, gelachen en gezweet. Een heerlijke dag!
- Gudrun
Eerst koffie met wat lekkers, toen relaxen in de sauna's en baden. Vervolgens lunchen in het restaurant, een heerlijke salade. De rest van de dag zwemmen en bubbelen. Relaxed en voldaan naar huis.
- Peter
Thermen Holliday is een een kleinschalig resort. Overzichtelijk met heel vriendelijk personeel en veel sauna's. Restaurant is gezellig en zeker ook netjes. Dit resort is een echte aanrader!
- Sylvia
Wij kwamen om 12:00 binnen. Oase van rust. Heerlijk! Rond 16.00 werd het pas wat drukker. En dat voor een zaterdag. Was heel relaxed sfeertje. Het is er echt op vooruit gegaan! Ik mag er graag zijn.
- Kim