SpaSense

SpaSense in Geldrop

Vorige slide
Volgende slide

A BeWellness deluxe resort

SpaSense geeft bourgondisch genieten een compleet nieuwe betekenis. Van culinaire maaltijden tot uitgebreid genieten in verschillende sauna’s en baden. En wat dacht je van de beroemde löyly’s? In de mooie provincie Brabant weten ze precies hoe ze je compleet in de watten kunnen leggen.

Wat maakt SpaSense uniek?

Onder de rook van Eindhoven, in het kleine maar gezellige Brabantse plaatsje Geldrop vind je wellnessresort SpaSense. Bekend om de Brabantse gemoedelijkheid en gastvrijheid. Laat je verrassen door de ruime tuin en alle unieke faciliteiten. Heerlijk genieten van warme sauna’s, afgewisseld met een bezoekje aan het bijzondere Kneipp voetenbad dat ’s avonds prachtig verlicht is. Vergeet ook zeker niet een bezoek te brengen aan het restaurant, bij SpaSense weten ze namelijk precies wat bourgondisch genieten is.

Vorige slide
Volgende slide

Recensies

Super fijne sauna met veel faciliteiten. Alles was prima verzorgd ook in het horeca gedeelte. De opgietingen zijn prima en verder zijn alle sauna's en baden netjes. We komen zeker terug.
- Erwin
Wij komen hier regelmatig en vinden het nog steeds een hele fijne, uitgebreide spa. Fijne, gevarieerde sauna’s, voldoende ligbedden en een betaalbaar restaurant.
- Ans
Alles is schoon en goed onderhouden. Erg vriendelijk personeel en een goede kaart/keuken. Zeker de moeite waard om een dagje te relaxen.
- Celine
Een relaxte sauna met meerdere soorten sauna cabines, zwembaden, diverse bubbelbaden, goed restaurant en nog veel meer. Voor mij de place to be.
- Jeroen