SpaWeesp

SpaWeesp in Weesp

Vorige slide
Volgende slide

A BeWellness classic resort

Beleef een ware mini-vakantie onder de rook van Amsterdam. Wandel door het prachtige gerenoveerde wellnessresort, geheel ingericht in duizend-en-een-nacht sferen. Hier kan je volop genieten van geweldige sauna’s, verwarmde baden en alle andere faciliteiten!

Wat maakt SpaWeesp uniek?

SpaWeesp beschikt over een tal van warme en koude baden, diverse sauna’s en een uitstekend Mediterraans restaurant. Je kunt voor de ultieme ontspanning uiteraard ook één van de behandelingen of rituelen bijboeken. Een ruime keuze dus, je hoeft alleen maar te beslissen wanneer je komt relaxen! De belangrijkste pijlers van dit resort zijn: rust, hygiëne en kwaliteit. Je waant je echt even in een tropisch oord tijdens je bezoek aan SpaWeesp. 

Vorige slide
Volgende slide

Wat maakt SpaWeesp uniek?

Als regelmatige bezoeker vind ik het een fijne sauna om heen te gaan. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ook in het restaurant is het goed toeven.
- Arjan
Spa Weesp is een leuke, overzichtelijke sauna. Vriendelijk personeel en uitgebreide lunchkaart met verschillende opties. Super dat er grote kluisjes zijn.
- Laura
Mooie sauna. We hebben een heerlijke dag gehad. Gezellig druk. Soms zelfs als enige in de sauna. Opgietingen waren ook heerlijk en ook niet te druk.
- Barbara
Dit was wat ons betreft een goede sauna, keurige hardwerkende klantvriendelijke medewerkers, acceptabele horeca prijzen en zeker een aanrader!
- Yvonne