SpaPuur

SpaPuur in Tilburg

Vorige slide
Volgende slide

A BeWellness classic resort

Van buiten is het misschien niet in één opslag te zien, maar eenmaal binnen wordt de betekenis van een dagje ontspannen meteen duidelijk. Treed binnen in een wereld waar Brabantse gezelligheid en luxe ontspanning elkaar ontmoeten. Gemoedelijk genieten, dat is SpaPuur.

Wat maakt SpaPuur uniek?

Midden in een gezellige woonwijk in Tilburg vind je het kleinschalige wellnessresort SpaPuur. Verwonder je over de royale en sfeervolle tuin met vele sauna’s, baden en andere faciliteiten. Eet een hapje in het gezellige restaurant of neem plaats in de prachtige serre met uitzicht over de tuin. Laat je extra in de watten leggen tijdens een ontspannende behandeling of een unieke wellnessbeleving. Kortom: maak tijd voor wellness!

Vorige slide
Volgende slide

Recensies

Het was geweldig, het werd allemaal heel netjes schoon gehouden en de sfeer was heel relax. Prettig verblijf gehad en zeker voor herhaling vatbaar.
- Jacqueline
Gemoedelijke sfeer, fijne omgeving, mooie sauna's, kortom een mooi resort. Goed restaurant dat rekening houdend met mensen met een allergie.
- Harry
SpaPuur is heerlijk relaxed, er hangt een fijne sfeer. Er zijn veel sauna’s en andere wellnessmogelijkheden. Ook het eten in het restaurant was erg lekker.
- Lieke
Lekkere, rustgevende dag gehad! Ik heb ook deelgenomen aan de rituelen. Deze werden professioneel uitgevoerd en gaven een prettig gevoel.
- Peter