Elysium

Elysium in Bleiswijk

Vorige slide
Volgende slide

 A BeWellness deluxe resort

Vlakbij Den Haag en Rotterdam, midden in de natuur van Bleiswijk vind je wellnessresort Elysium. Beleef het grootste resort van het westen van Nederland. Het ruime aanbod aan faciliteiten en de wereldse inrichting met de sprookjesachtige lagune, de sfeervolle Marrakesh-sauna en de Arabische lampen geeft je het gevoel alsof je op vakantie bent.

Wat maakt Elysium uniek?

Laat je verrassen door de diversiteit aan sauna’s en baden met verschillende thema’s, waardoor jouw dagje sauna een echte belevenis wordt. Het resort is ruim opgezet met drie verschillende tuinen, restaurants en diverse binnenruimtes. Bij Elysium wordt je in elke ruimte weer verrast door een nieuwe ervaring, het verveelt nooit! Naast de vele sauna- en wellnessfaciliteiten kan je jouw dagje wellness nog completer maken met een ontspannende behandeling of een uniek wellnessritueel.

Vorige slide
Volgende slide

Recensies

Mooi resort ruim en vele faciliteiten. Alles brandschoon en niet te druk, hopelijk houden ze het systeem met de bandjes erin werkt ideaal zo. Restaurant voor de lunch erg goed en massages van goede kwaliteit.
- Laila
Enorm veel diverse sauna's, dus er is iets te kiezen. Het restaurant is erg mooi geworden, warm en helemaal van deze tijd. En het is er altijd schoon. Fijn zijn ook de stilte zone's en sauna's.
- Anita
Het was weer een heerlijke dag, je ziet ook dat er veel is opgeknapt in het hele pand en ook het restaurant is open met een fraai uiterlijk. Het is voor mij Altijd weer een dag om tot rust te komen.
- Daan
Heerlijk resort. Zoveel mogelijkheden qua sauna, zwembaden, whirlpool en behandelingen. Opgietingen zijn grandioos. We hebben weer genoten. En...niet te vergeten, een restaurant met heerlijk eten.
- Marjo