Veluwse Bron

Veluwse Bron in Emst

Previous slide
Next slide

A BeWellness deluxe resort

Veluwse Bron ligt midden in de Veluwse natuur. Een prachtig natuurmeer en een uitgestrekt wellnessgebied geven je het gevoel van een dagje vakantie op een ware droombestemming. Ontdek bijvoorbeeld de wildobservatiesauna met een uniek uitzicht over het meer en het daarachter gelegen bos. Er zijn talloze sauna’s en baden te vinden, met verrassende thema’s. Er is altijd wat te doen!

Wat maakt Veluwse Bron uniek?

Veluwse Bron staat bekend als het meest uitgestrekte wellnessresort van Nederland. Ruim opgezet, midden in de Veluwse natuur. Dankzij een slimme indeling van faciliteiten ervaar je veel privacy; ideaal als je jouw eerste dagje sauna beleeft! Er zijn sauna’s en baden te vinden voor de beginnende, gevorderde en ervaren saunaganger. Bij Veluwse Bron kan je stoom afblazen in één van de sauna’s, jouw lichaam een boost geven in een ontspannend bad én opladen onder het genot van een vers bereide maaltijd. 

Previous slide
Next slide

Recensies

Het was heerlijk, alles zeer schoon, weinig mensen waardoor er echt rust was. Ook in het restaurant was alles prima voor elkaar. Kortom: een heerlijke saunadag gehad en voor herhaling vatbaar.
- Ans
Echt kunnen genieten van de heerlijke sauna's. Wat ons echt opviel was hoe goed alles was onderhouden, tuin, sauna's, restaurant. Alles even schoon en netjes. Ook het personeel was behulpzaam en vriendelijk.
- Henk
Fijne sauna, ruim van opzet en volop kreuze uit sauna’s en stoombaden. Opgietingen zijn geweldig met heerlijke geuren en goede saunameesters. Geven naderhand ook goede koel adviezen.
- Anna
Prachtig groot resort met vele mogelijkheden. Ik ben aanwezig geweest van 11.00 tot 20.00 uur. Het eerste wat me opviel was de ruimte en de diversiteit. Buiten zijn sauna’s mooi verdeeld.
- Yvonne