SpaWell

SpaWell in Peize

Vorige slide
Volgende slide

A Bewellness classic resort

Ontsnap aan de drukte van alledag en breng een bezoek aan dit gezellige kleinschalige wellnessresort in het hoge Noorden. Laat je volledig in de watten leggen door de medewerkers en breng vooral ook een bezoekje aan de unieke Filmsauna en de prachtige Hamamruimte.

Wat maakt SpaWell uniek?

In het hoge Noorden van Nederland, op nog geen 20 minuten rijden vanaf Groningen vind je het kleine, maar gezellige SpaWell in het Drentse Peize. Laat je verrassen door de geheel vernieuwde en gemoderniseerde faciliteiten. Stap binnen en dompel jezelf onder in een wereld vol ontspanning. Om jouw dagje sauna compleet te maken kun je deelnemen aan diverse saunarituelen, zoals een opgieting of een klankschaalsessie.

Vorige slide
Volgende slide

Recensies

Alles was helemaal prima verzorgd. Alles was ook schoon. Het eten en drinken was ook super, ik zou echt niks negatiefs kunnen opnoemen over dit resort.
- Trieneke
Ruime sauna's, genoeg variatie, vriendelijk presoneel en een goede sfeer. Al met al een zeer ontspannen dag gehad en zeker voor herhaling vatbaar. Aanrader.
- Sietse
Zodra je SpaWell binnenstapt, begint het al: het grote relaxen. De receptionisten zijn heel aardig en leggen je goed uit hoe het werkt als je er nog nooit geweest bent.
- Kirsten
Ik kan niet wachten om weer te gaan. Een overzichtelijke en rustige sauna. De opgieting was ook heerlijk. Veelzijdige kaart en lekker gegeten. Ik kom zeker terug.
- Wendy