Geef ontspanning cadeau

Voor elke gelegenheid is een Wellness Giftcard leuk om te geven. Of iemand nu jarig is, een hartverwarmend cadeautje goed kan gebruiken, omdat iemand heel speciaal voor je is, om iemand te bedanken, om iemand te feliciteren, voor iemand die alles al heeft, om iemand in het zonnetje te zetten, omdat iemand echt toe is aan een beetje rust óf omdat iemand het gewoon hartstikke verdient. Met een Wellness Giftcard geef je aandacht aan iemand, om welke reden dan ook.

Wat is er nu leuker dan ontspanning om cadeau te geven? Dat kan iedereen wel gebruiken. Je geeft hiermee niet alleen een cadeautje, je geeft een ervaring. Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger een dagje sauna, een beautyproduct of een compleet sauna arrangement naar keuze uitzoeken in de mooiste wellnessresorts van Nederland én België. En wat ook fijn is: Wellness Giftcards die gekocht zijn vanaf 1 december zijn twee jaar geldig!

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell en Hezemeer (België).

Wellnessresorts