Bestel de Wellness Giftcard

Sauna cadeaubon

Ben je op zoek naar een origineel geschenk? Een cadeau in de vorm van een cadeaubon die waarmee de ontvanger helemaal in de watten wordt gelegd? Verras jouw geliefde, familie, vrienden en/of kennissen met een Wellness Giftcard voor een heerlijk dagje pure ontspanning! Geef de Wellness Giftcard: een luxe dag ontspanning bij een wellnessresort naar keuze.

Dé saunabon van de mooiste sauna's van Nederland en België. De ontvanger kan uitgebreid genieten van alle sauna's, baden, rustruimtes en alle andere faciliteiten die je in een wellnessresort kan vinden. Bestellen kan online, bij de aangesloten wellnessresorts en bij de bekende verkooppunten.

Situatie coronavirus

Helaas moeten alle wellnessresorts in Nederland en België de deuren voorlopig gesloten houden om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De wellnessresorts zijn tot en met tenminste 31 mei 2021 tijdelijk gesloten.

Wij snappen dat je misschien vragen hebt rondom het coronavirus en de Wellness Giftcard. Daarom hebben wij alle informatie voor je op een rij gezet op de pagina over de Wellness Giftcard en corona.

 Homepageblok 300x301

Wellness Giftcard

 Leverbaar per post (Nederland en België) of direct per mail.

 Gratis verzending vanaf €60,-

 Kies jouw eigen cadeaubedrag, van €10,- tot €150,-

 Volledig naar eigen wens én in delen te besteden

 Keuze uit diverse themaverpakkingen om jouw cadeau nog leuker te maken

 De Wellness Giftcard is vanaf de datum van uitgifte 1 jaar geldig.

Wellness Giftcard bestellen

 

 

Landkaart blok 300x300

Deelnemende resorts

De Wellness Giftcard cadeaubon is te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell. Ook kan je de Wellness Giftcard in leveren bij wellnessresort Hezemeer in België. Hiermee biedt de Wellness Giftcard exclusieve toegang tot hoogwaardige en populaire wellnessresorts waar kwaliteit, luxe en een ontspannen wellnessbeleving centraal staan.

Bekijk alle resorts hier.