Badkledingdag

Badkledingdagen

Wil je een Wellness Giftcard cadeau geven, of heb je een Wellness Giftcard cadeau gekregen maar ben je geen fan van bloot? Geen probleem! De meeste wellnessresorts hebben badkledingdagen. Op een badkledingdag hou je in alle faciliteiten je badkleding aan. In de restaurants en de rustruimtes is het dragen van een badjas over de badkleding verplicht. Mocht je zelf geen badjas hebben, dan kan je deze ook huren bij het wellnessresort.
Een bezoek aan de sauna- of een wellnessresort wordt steeds populairder. Toch zijn er nog een groot aantal mensen die nog niet van een heerlijk ontspannen wellnessdag hebben genoten, omdat de gedachte aan bloot hen weerhoudt van een bezoek. Dit is erg jammer, want het is dé perfecte manier om lekker te ontspannen.

Met de badkledingdagen verlagen de aangesloten resorts van de Wellness Giftcard de drempel om te gaan genieten van een heerlijke dag ontspanning. Gedurende een badkledingdag is het dragen van een bikini, badpak of zwembroek namelijk verplicht voor alle gasten.

Heb je een Wellness Giftcard cadeau gekregen en wil je reserveren voor één van de badkledingdagen? Bezoek de websites van Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaWell, SpaWeesp of SpaPuur voor de actuele badkledingdagen en reserveer direct jouw bezoek. SpaSense in Geldrop, Thermen Barendrecht in Barendrecht en Hezemeer in Laakdal (BE) hebben geen badkledingdagen.

Nu je weet dat er dagen zijn waarbij badkleding verplicht is en dat er dagen zijn waarbij badkleding niet is toegestaan, wil je wellicht een Wellenss Giftcard kopen. Koop hier direct jouw Wellness Giftcard en geef ontspanning cadeau.

Vorige slide
Volgende slide