Het cadeau voor de feestdagen

Het meest ontspannen cadeau voor de feestdagen

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Sinterklaas of Kerst? Geef een dagje ontspanning cadeau bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland en België! Na alle drukte en gezelligheid van de feestdagen is de Wellness Giftcard het ultieme geschenk voor een beetje tijd voor jezelf. Wie maak jij op sinterklaasavond of tijdens Kerst blij met een sauna cadeaubon?

Weinig tijd om uitgebreid te winkelen voor alle sinterklaas- of kerstcadeaus? De Wellness Giftcard is het ideale cadeau voor de feestdagen voor iedereen die van ontspanning houdt.

Bestel jouw sauna cadeaubon al vanaf €10,00. Kies voor een fysieke cadeaukaart die je in de winkel of bij een deelnemend wellnessresort kan kopen of bestel de giftcard online

Vorige slide
Volgende slide

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Barendrecht, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell en Hezemeer (België).

Giftcard Specials

Geef je liever gelijk een arrangement cadeau? Dat kan! De unieke Wellness Giftcard Specials zijn als e-card te bestellen in onze webshop. Je hebt keuze uit de Giftcard Wellness & Lunch of de Giftcard Wellness Deluxe. De prijzen van het arrangement staan vermeld per persoon.

Thema verpakking

Maak jouw wellnesscadeau persoonlijk en kies een bijpassende verpakking voor jouw Wellness Giftcard. Je kan kiezen uit verschillende thema's en teksten. Selecteer de verpakking van jouw keuze op de bestelpagina. Zo wordt jouw feestdag er eentje om nooit te vergeten!