Happy Monday

Happy Monday

Maandag 15 januari is het Blue Monday, ook wel deprimaandag. Op de meest sombere dag van het jaar hebben we bij Wellness Giftcard dé remedie tegen de winterblues! Maak van deze melancholische dag een Happy Monday met een ontspannend bezoek aan één van de mooiste wellnessresorts.

Zoek de warmte op in een hete sauna of een ontspannend bad. Ga voor een rustgevende massage om spanning te verlichten of geniet van een bijzonder ritueel. Een dagje sauna biedt de kans om te ontsnappen aan het drukke dagelijkse leven en weer in balans te komen. 

Met de Wellness Giftcard geef je niet alleen een cadeau, maar een ontsnapping aan de winterblues. Wacht niet langer en bestel jouw cadeaubon voor Happy Monday al vanaf €10,-.

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Barendrecht, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell en Hezemeer (België).

TREATMENTS® giftbox

De prachtige giftbox is gevuld met TREATMENTS® mini's wat direct zorgt voor een ontspannen wellnessgevoel. Daarbij zit een vrije waarde Wellness Giftcard voor een bezoek aan één van onze deelnemende resorts.

Giftcard arrangement

Met het Wellness Giftcard arrangement geef je een vastgesteld arrangement cadeau. Kies voor een Wellness & Lunch of Wellness Deluxe. De arrangement zijn inclusief dagentree bij één van onze deelnemende wellnessresorts.

Blue Monday? Ga voor Happy Monday.