Kerstcadeau

Kerstcadeau

Op zoek naar een bijzonder cadeau voor onder de kerstboom? Geef een dagje ontspanning bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland en België! Gun je geliefden een dagje sauna waardoor ze helemaal tot rust kunnen komen na de drukke feestdagen. De Wellness Giftcard is de ideale sauna cadeaubon, want je kan deze al bestellen vanaf €10,00.  Je hebt keuze uit een fysieke cadeaukaart en een e-card. 

Bestel nu jouw sauna cadeaubon vanaf €10,00. Kies voor een fysieke cadeaukaart die je in de winkel of bij een deelnemend wellnessresort kan kopen of bestel de giftcard gemakkelijk online.

Vorige slide
Volgende slide

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Barendrecht, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell en Hezemeer (België).

TREATMENTS® Giftbox

Maak het geven van jouw Wellness Giftcard extra leuk en kies voor de TREATMENTS® Giftbox. Een doosje met twee TREATMENTS® mini's (exclusief Wellness Giftcard). Selecteer de gewenste giftbox op de bestel pagina en vul in wat het bedrag van de Wellness Giftcard mag zijn.

Giftcard Specials

Geef je liever gelijk een arrangement cadeau? Dat kan! De unieke Wellness Giftcard Specials zijn als e-card te bestellen in onze webshop. Je hebt keuze uit de Giftcard Wellness & Lunch of de Giftcard Wellness Deluxe. De prijzen van het arrangement staan vermeld per persoon.

Thema verpakking

Maak jouw wellnesscadeau persoonlijk en kies een bijpassende verpakking voor jouw Wellness Giftcard. Je kan kiezen uit verschillende thema's en teksten. Selecteer de verpakking van jouw keuze op de bestelpagina. Zo wordt jouw Kerst eentje om nooit te vergeten!