Moederdag

Geef jouw moeder ontspanning cadeau!

12 mei staat in het teken van Moederdag. Niets is zo leuk als jouw moeder, schoonmoeder, bonusmoeder of grootmoeder verwennen met een Wellness Giftcard. Maak de giftcard compleet met de TREATMENTS® giftbox. Geef haar direct een ontspannen wellnessgevoel met de twee TREATMENTS® mini’s. Tijdelijk extra voordelig t/m 12 mei.

Bestel de TREATMENTS® giftbox nu van €9,95 voor €6,95. Selecteer de giftbox en bepaal zelf de waarde van de Wellness Giftcard.

De TREATMENTS® giftbox biedt verschillende geurlijnen aan. Maak een keuze uit de volgende geuren: Mahayana, Ceylon, Shinshiro, Uyuni of Verona.

WGC_Moederdag VERONA

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Barendrecht, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell,  Hezemeer (België).

Fijne Moederdag!

Moederdag wellness

12 mei is het zover, Moederdag! Verwen jouw moeder, schoonmoeder, bonusmoeder of grootmoeder met een dagje warmte, rust en ontspanning. Een dagje wellness is de ultieme manier om te ontkomen aan het drukke dagelijks leven. Maak je klaar voor een dag vol welverdiende verwennerij en geef de Wellness Giftcard cadeau.