Sinterklaascadeau

Sinterklaascadeau

Op zoek naar het perfecte cadeau voor Sinterklaas? Geef een dagje ontspanning cadeau bij één van de mooiste wellnessresorts van Nederland en België! Tijdens de drukke feestdagen is de Wellness Giftcard het ultieme geschenk voor een relaxmoment. Wie maak jij op pakjesavond blij met een sauna cadeaubon?

Weinig tijd om uitgebreid te winkelen voor alle sinterklaascadeaus? De Wellness Giftcard is het ideale sinterklaascadeau voor hem en haar. 

Bestel jouw sauna cadeaubon al vanaf €10,00. Kies voor een fysieke cadeaukaart die je in de winkel of bij een deelnemend wellnessresort kan kopen of bestel de giftcard online

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Barendrecht, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWeesp, SpaSense, SpaWell en Hezemeer (België).

Giftcard Specials

Geef je liever gelijk een arrangement cadeau? Dat kan! De unieke Wellness Giftcard Specials zijn als e-card te bestellen in onze webshop. Je hebt keuze uit de Giftcard Wellness & Lunch of de Giftcard Wellness Deluxe. De prijzen van het arrangement staan vermeld per persoon.

Thema verpakking

Maak jouw wellnesscadeau persoonlijk en kies een bijpassende verpakking voor jouw Wellness Giftcard. Je kan kiezen uit verschillende thema's en teksten. Selecteer de verpakking van jouw keuze op de bestelpagina. Zo wordt jouw pakjesavond een avond om nooit te vergeten!