Verlenging Wellness Giftcard

Is of gaat jouw Wellness Giftcard verlopen in de periode van 15 maart 2020 tot en met 31 juli 2021? Vul dan het contactformulier in zodat wij jouw verzoek tot verlenging in behandeling kunnen nemen. Je kan een verzoek uiterlijk 3 januari 2021 indienen. Deze zullen wij verder in behandeling nemen.

Heb jij het contactformulier ingevuld? Indien jouw verzoek aan de voorwaarden voldoet dan krijg je uiterlijk 21 januari 2021 een nieuwe Wellness Giftcard toegestuurd die zes maanden geldig is. In de periode vanaf jouw aanvraag tot 21 januari 2021 kan je jouw huidige Wellness Giftcard niet gebruiken.

Verzoeken tot verlengingen zullen wij periodiek uitvoeren. Er komt later nog een mogelijkheid om jouw verzoek in te dienen.

Contactformulier verlenging Wellness Giftcard

Besteden Wellness Giftcard

Onze Nederlandse wellnessresorts zijn geopend! De restaurants zijn tot nader order gesloten. Omdat het belangrijk is de suikerspiegel tijdens een saunagang op peil te houden, zijn er vitaliteitssetjes verkrijgbaar bij onze receptie. Deze bevatten een flesje drinken en een candybar(s). ​

Vanwege de maatregelen die in België zijn getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is wellnessresort Hezemeer (BE) tot tenminste 1 februari 2021 tijdelijk gesloten. We raden je aan de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Wil je meer weten over de coronamaatregelen in jouw favoriete wellnessresort? Houd dan de website van het betreffende resort in de gaten voor het laatste nieuws.

Bezoek Veluwse Bron
Bezoek Elysium
Bezoek Zwaluwhoeve
Bezoek Thermen Holiday
Bezoek SpaWeesp
Bezoek SpaSense
Bezoek SpaPuur
Bezoek SpaWell
Bezoek Hezemeer