Verlenging Wellness Giftcard

Is of gaat jouw Wellness Giftcard verlopen in de periode van 15 maart 2020 tot en met 1 april 2022? Vul dan het contactformulier in zodat wij jouw verzoek tot verlenging in behandeling kunnen nemen. Je kan een verzoek uiterlijk 28 februari 2021 indienen. Deze zullen wij verder in behandeling nemen.

Heb jij het contactformulier ingevuld? Indien jouw verzoek aan de voorwaarden voldoet dan krijg je uiterlijk 18 maart 2021 een nieuwe Wellness Giftcard toegestuurd die zes maanden geldig is. In de periode vanaf jouw aanvraag tot 18 maart 2021 kan je jouw huidige Wellness Giftcard niet gebruiken.

Verzoeken tot verlengingen zullen wij periodiek uitvoeren. Er komt later nog een mogelijkheid om jouw verzoek in te dienen.

Contactformulier verlenging Wellness Giftcard

Lees onze privacy verklaring

Besteden Wellness Giftcard

Helaas moeten ook onze wellnessresorts in Nederland de deuren sluiten om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Onze wellnessresorts (NL) zijn tot en met tenminste 15 maart 2021 gesloten. Vanwege de maatregelen die in België zijn getroffen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen, is wellnessresort Hezemeer (BE) tot en met tenminste 28 februari 2021 tijdelijk gesloten. 

Wil je meer weten over de coronamaatregelen in jouw favoriete wellnessresort? Houd dan de website van het betreffende resort in de gaten voor het laatste nieuws.

Bezoek Veluwse Bron
Bezoek Elysium
Bezoek Zwaluwhoeve
Bezoek Thermen Holiday
Bezoek SpaWeesp
Bezoek SpaSense
Bezoek SpaPuur
Bezoek SpaWell
Bezoek Hezemeer