Saldo check

Hoe werkt de Wellness Giftcard?

De Wellness Giftcard is een volwaardig betaalmiddel, te gebruiken binnen de aangesloten resorts in Nederland en België: de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell, SpaSense en Hezemeer (BE). Bij het afrekenen gebruik je het saldo op jouw Wellness Giftcard om (een deel van) jouw rekening te betalen. Indien het saldo niet voldoende is om de gehele rekening te voldoen, dan kun je het resterende gedeelte op een andere wijze bijbetalen. Heb je juist nog saldo over, dan blijft deze gedurende de geldigheid van de kaart nog beschikbaar voor een volgend bezoek. 


Hoe werkt het 300x300 optie 1Stappenplan:

  1. Reserveer jouw Dagje Wellness bij één van de aangesloten resorts.
  2. Betaal online met jouw Wellness Giftcard.
  3. Neem op de dag van jouw bezoek jouw Wellness Giftcard mee (ofwel de fysieke card, ofwel de geprinte e-card).
  4. Zorg er voor dat jouw Wellness Giftcard nog geldig is (geldig tot 1 jaar na uitgifte, je kunt de geldigheid zien op de website).
  5. Zorg ervoor dat de barcode van een geprinte Wellness Giftcard scanbaar blijft. 
  6. Bij het afrekenen wissel je de Wellness Giftcard in.
  7. Het saldo op de Giftcard wordt op het totaalbedrag in mindering gebracht.
  8. Volstaat het saldo op de Wellness Giftcard niet om het volledige totaalbedrag te voldoen? Dan kun je simpelweg een bijbetaling doen.
  9. Heb je na betaling nog een resterend saldo over? Dan kun je dit bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan wel op dat je binnen de geldigheidstermijn van jouw Wellness Giftcard jouw resterende saldo opmaakt.


LET OP: Je kunt jouw Wellness Giftcard NIET gebruiken om een nieuwe Wellness Giftcard  of een badenkaart aan te schaffen!


Reserveer tijdig!
Wij adviseren je om tijdig jouw dagje wellness online te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Vooraf online reserveren is verplicht. Ga naar Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaSense, SpaWellSpaPuur, SpaWeesp of Hezemeer (BE) en reserveer jouw dagje wellness!

Saldo Wellness Giftcard besteden

Indien er een resterend saldo over blijft na een bezoek aan één van de aangesloten resorts, dan kun je dit saldo bewaren voor een volgend sauna bezoek. Dit hoeft niet per se hetzelfde resort te zijn als waar je eerder met je Wellness Giftcard bent geweest. Leuk om ook eens de andere aangesloten wellnessresorts te leren kennen! Let wel op de geldigheid van de Wellness Giftcard (1 jaar geldig na uitgifte).