Hoe werkt de Wellness Giftcard?

De Wellness Giftcard is een volwaardig betaalmiddel, te gebruiken binnen de aangesloten resorts in Nederland en België: de Veluwse Bron, de Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaPuur, SpaWell, SpaSense en Hezemeer (BE). Bij het afrekenen gebruikt u het saldo op uw Wellness Giftcard om (een deel van) uw rekening te betalen. Indien het saldo niet voldoende is om de gehele rekening te voldoen, dan kunt u het resterende gedeelte op een andere wijze bijbetalen. Heeft u juist nog saldo over, dan blijft deze gedurende de geldigheid van de kaart nog beschikbaar voor een volgend bezoek. 


Stappenplan:

  • Reserveer uw Dagje Wellness bij één van de aangesloten resorts.
  • Neem op de dag van uw bezoek uw Wellness Giftcard mee (ofwel de fysieke card, ofwel de geprinte e-card).
  • Zorg er voor dat uw Wellness Giftcard nog geldig is (geldig tot 1 jaar na uitgifte, u kunt de geldigheid zien op de website door de code in te voeren bij saldocheck).
  • Zorg ervoor dat de barcode van een geprinte Wellness Giftcard scanbaar blijft. 
  • Bij het afrekenen wisselt u de Wellness Giftcard in.
  • Het saldo op de Wellness Giftcard wordt op het totaalbedrag in mindering gebracht.
  • Volstaat het saldo op de Wellness Giftcard niet om het volledige totaalbedrag te voldoen? Dan kunt u simpelweg een bijbetaling doen.
  • Heeft u na betaling nog een resterend saldo over? Dan kunt u dit bewaren voor een volgend bezoek. Let er dan wel op dat u binnen de geldigheidstermijn van uw Wellness Giftcard uw resterende saldo opmaakt.


LET OP: U kunt uw Wellness Giftcard NIET gebruiken om een nieuwe Wellness Giftcard aan te schaffen!


Reserveer tijdig!
Wij adviseren u uw Dagje Wellness van te voren te reserveren om teleurstellingen te voorkomen. Ga naar Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, Thermen Holiday, SpaSense, SpaWellSpaPuur of Hezemeer (BE) en reserveer uw Dagje Wellness!

Saldo Wellness Giftcard besteden

Indien u een resterend saldo overheeft na een bezoek aan één van de aangesloten resorts, dan kunt u dit saldo bewaren voor een volgend sauna bezoek. Dit hoeft niet persé hetzelfde resort te zijn als waar u eerder met uw Wellness Giftcard bent geweest. Leuk om ook eens de andere aangesloten wellnessresorts te leren kennen! Let wel op de geldigheid van de Wellness Giftcard (1 jaar geldig na uitgifte).