Saldo check

Wellness Giftcard besteden

Heeft iemand jou verwend met een Wellness Giftcard? We leggen je graag uit hoe je jouw cadeau kunt besteden.

Activatie & saldo check

Voordat je jouw kaart kunt besteden, moet deze eerst geactiveerd worden. Is jouw kaart al geactiveerd? Dan is het ook fijn om te weten hoeveel je kunt besteden. Ga daarvoor naar de saldo check en vul jouw persoonlijke code in. Nu weet je precies hoeveel jouw Wellness Giftcard waard is.

Waar besteden?

Verzilveren kan bij 9 van de mooiste wellnessresorts van de Benelux, waaronder Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve en Hezemeer. Bekijk alle deelnemende resorts.

Wanneer je een reservering maakt bij een van de resorts, kun je bij de receptie betalen met jouw Wellness Giftcard. Kies in het reserveringsproces voor 'Betalen bij de receptie'; eventuele kosten die daaraan verbonden zijn zullen komen te vervallen zodra je afrekent.

Deelnemende wellnessresorts

Waaraan besteden?

Deze wellnessbon is feitelijk gewoon een betaalmiddel. Dat houdt in dat je er in de deelnemende resorts gewoon jouw rekening mee kunt betalen. Je bent dus niet gebonden aan een specifiek arrangement, maar kunt zelf invulling geven aan jouw ultieme dagje wellness. Om je een beeld te geven wat je er allemaal mee kunt doen, hebben we enkele ideeën voor je op een rij gezet.

Entree

Met de Wellness Giftcard heb je een heerlijk dagje wellness cadeau gekregen. Deze kun je uiteraard gebruiken voor het betalen van je entree, maar ook voor eventuele toeslagen. Bij de aangesloten resorts zijn er zowel reguliere dagen, zonder badkleding, en speciale badkledingdagen. Check altijd voordat je reserveert even wat de voorschriften zijn, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Eten & drinken

Tijdens een dagje wellness mag lekker eten en drinken niet ontbreken. In alle resorts kun je heerlijk én uitgebreid genieten van een uitgebreide menukaart. Bekijk jij vóór jouw bezoek aan een wellnessresort wel eens de menukaart? Of laat je je liever verrassen in het resort zelf?

Massages & behandelingen

Trakteer jezelf tijdens jouw dagje wellness op een heerlijke massage of behandeling. Kom even heerlijk tot rust en laat je uitgebreid verwennen tijdens een klassieke ontspanningsmassage. Of wat dacht je van een fijne gezichtsbehandeling. Je komt als herboren weer naar buiten. Maak ook eens kennis met een van de TREATMENTS® behandelingen waarbij authentieke technieken gebruikt worden uit oude culturen.

Wellnessrituelen

Wat dacht je van even wegdromen naar een andere wereld? Dat kan tijdens een van de wellnessrituelen in de aangesloten resorts! Ga bijvoorbeeld eens Snoezelen of geniet van een TREATMENTS® geurenreis. Een wellnessritueel kun je al bijboeken vanaf slechts €3,95.

20181017 IWR Elysium Treatments geurenreis 03

Producten in de shop

Bij alle resorts kun je gratis gebruik maken van de aanwezige douche- en scrubfaciliteiten. Je hoeft dus niet je eigen douchegel en/of shampoo mee te nemen. Niet alleen scheelt dat in de spullen die je mee hoeft te nemen, het zijn ook heerlijk geurende producten waardoor je je even in een andere wereld waant. Wil je dat gevoel ook thuis ervaren dan is dat mogelijk. In alle resorts worden bij de receptie of in de aanwezige shop de producten verkocht die je in de resorts kunt gebruiken.