Verras uw relaties met de Wellness Giftcard

Relatiegeschenken zijn er te kust en te keur. Er is er echter maar één waarmee u uw relaties op een originele manier verrast: de Wellness Giftcard. Met de Wellness Giftcard geeft u namelijk een heerlijke dag ontspanning cadeau. En een dag van ontspanning, ontlading en rust – dat gunt u toch iedereen?!

Een uniek en origineel cadeau voor uw zakelijke contacten

Wist u dat een Dagje Wellness voor ontspanning, rust en verbeterde gezondheid staat? Met het cadeau geven van de Wellness Giftcard aan uw zakelijke contacten investeert u simpel gezegd in de gezondheid van uw relaties, medewerkers of klanten. Geen enkel ander relatiegeschenk is zo uniek en origineel! Door gebruik te maken van de verschillende maatwerkmogelijkheden kunt u de Wellness Giftcard ook nog eens voorzien van een eigen tintje en zo persoonlijk maken als u maar wilt. 

Mockup_enveloppen_FEESTDAGEN_300px.pngDe voordelen van de Wellness Giftcard:

✓ Leverbaar per post of direct per e-mail

✓ Kies uw eigen cadeaubedrag, van € 10,- tot € 150,-

✓ Volledig naar eigen wens én in delen te besteden

✓ Keuze uit diverse themaverpakkingen om uw cadeau nog leuker te maken

Maatwerk mogelijk!   

 

Wellness Giftcard zakelijk cadeau geven


Zakelijke cadeaumomenten
De Wellness Giftcard is voor vele cadeaumomenten in te zetten. Verras uw personeel met Kerst, geef het cadeau als eindejaarsgeschenk of bedank uw secretaresse op Secretaressedag. Ook kunt u de Wellness Giftcard inzetten voor bijvoorbeeld de Dag van de Zorg. Voor welk moment u ook op zoek bent naar een relatiegeschenk, de Wellness Giftcard valt altijd in de smaak!

Wellness Giftcard als Kerstcadeau
Bent u nog op zoek naar het ideale kerstcadeau voor uw medewerkers of relaties? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Speciaal voor Kerst hebben wij een speciale cadeau-envelop ontwikkeld, of kunt u kiezen uit een luxe Kerst cadeaubox.

Informatie over de Wellness Giftcard als zakelijk cadeau
De Wellness Giftcard kunt u direct online bestellen. Wilt u toch graag meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken rondom het zakelijk cadeau geven van de Wellness Giftcard? Neem dan contact met ons op via zakelijk@wellnessgiftcard.nl of 088-0064880.