De mooiste wellnessresorts van Nederland en België

De Wellness Giftcard kan verzilverd worden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday en Hezemeer (BE). 

WGC kaart 1300
Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaPuur, SpaSense, SpaWell, Thermen Holiday & Hezemeer

Zoals gezegd biedt de Wellness Giftcard toegang tot de mooiste en meest populaire wellnessresorts van Nederland. Zo kan de saunabon verzilverd worden bij de Veluwse Bron; een gevestigde naam die bekend staat om de rust en ruimte die het biedt. Iedereen wordt blij van een dagje ontspannen bij dit resort!

Eigenlijk kent iedereen wel één van de aangesloten wellnessresorts en daarmee is de Wellness Giftcard ook de meest ideale saunabon om cadeau te geven en te krijgen!

Bestel de Wellness Giftcard!

 

Beleef de resorts

Nieuwsgierig naar de verschillende spa's en resorts? Ervaar zelf wat deze wellness resorts te bieden hebben! Bekijk de pagina's van Veluwse Bron, Zwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaWellSpaSenseThermen Holiday en Hezemeer en maak alvast kennis met deze prachtige locaties. 

   

Wellness Giftcard gekregen

Heeft u een Wellness Giftcard cadeau gekregen? Check online uw saldo en de geldigheid van uw kaart, of reserveer direct uw Dagje Wellness bij: Veluwse BronZwaluwhoeve, Elysium, SpaPuur, SpaWellSpaSenseThermen Holiday of Hezemeer.

Pure Ontspanning bij de aangesloten wellnessresorts

Opwarmen in de sauna, afkoelen in de buitenlucht, ontspannen bij een massage en heerlijk genieten van een culinaire verrassing. Een Dagje Wellness is dé manier om lekker op te laden. En zo'n moment van opladen & ontspannen - dat gunt u toch iedereen?! Met een ruime keus aan wellnessresorts, behandelingen en culinaire hoogstandjes is de Wellness Giftcard het ultieme cadeau.