hezemeer white
Zo t/m do
Vrijdag
Zaterdag
10.00 - 23.00 uur
10.00 - 24.00 uur
10.00 - 24.00 uur

 

Er zijn geen badkledingdagen bij Hezemeer.

Bezoek Wellnessresort Hezemeer 
met de Wellness Giftcard saunabon

Wilt u iemand verrassen met een saunabon voor wellnessresort Hezemeer? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger ResizedImage300300 beeld met elementnamelijk altijd terecht bij dit fantastische wellnessresort.

Hezemeer in België bestaat al meer dan 20 jaar en behoort tot de grootste binnen de wellnessbranche. In dit publieke saunacentrum, beleef je een exclusieve wellnessdag in een uniek kader en met alle modern comfort. De vier pijlers: sauna, natuur, beauty en horeca, brengen kwaliteit van het hoogste niveau. Het aanbod is bijzonder gevarieerd. Het wellnessresort bezit negen sauna's, drie zwembaden, vier whirlpools en een beautyafdeling. Zwemmen, relaxen en genieten op het terras doe je naar believen in een natuurlijke omgeving. Het groene park biedt een vanzelfsprekend privacy-gevoel. Ontdek ook culinair Hezemeer en maak uw dagje wellness compleet.

 

Geef ook een dagje Hezemeer cadeau!Wat biedt Hezemeer tijdens een Dagje Wellness:  

  •  De vier pijlers: sauna, natuur, beauty en horeca, brengen kwaliteit van het hoogste niveau
  • Drie wellness baden in de tuin waaronder een Silicium bad.
  • Unieke faciliteiten waaronder een Kelo opgietsauna, Kristal- en Zoutsteensauna
  • Prachtige rustgevende tuin en extra ligweide.
  • Genieten van Culinair Hezemeer met een exclusieve variëteit op de menukaart.
  • De beste plek van België voor een dagje rust.
  • Volwaardig badhuis inclusief Hamam.

Ook iemand verrassen met een saunabon voor Hezemeer?

Bestel de Wellness Giftcard direct

 

Wellness Giftcard besteden bij Hezemeer.

Heeft u een Wellness Giftcard cadeau gekregen en wilt u de cadeaubon besteden bij Wellnessresort Hezemeer in België? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u uw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van Hezemeer

Dagje Wellness bij Hezemeer.

Tijdens een Dagje Wellness bij Hezemeer is het volgende standaard inbegrepen bij een inkom: gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, onbeperkt gebruik van doucheproducten en scrubzout en (op basis van beschikbaarheid) deelname aan diverse opgietsessies en klankschalensessies. Let op: een badjas en handdoek zijn te huur en slippers kunt u kopen bij receptie.