SpaPuur WIT
Zo t/m do
Vrijdag
Zaterdag
10.00 - 23.00 uur
10.00 - 24.00 uur
10.00 - 24.00 uur


Badkledingdag:
bezoek de website van SpaPuur voor de actuele badkledingdagen

Een dagje ontspannen bij SpaPuur
geeft u cadeau met de Wellness Giftcard

Een heerlijk Dagje Wellness omvat rust, ontspanning, gastvrijheid en een Genieten bij SpaPuurgevoel van luxe. Bij SpaPuur in Tilburg kunt u terecht voor Brabantse gezelligheid in een luxe ambiance. Gunt u ook iemand een dergelijke dag van ontspanning? Verras diegene dan met een cadeaubon voor SpaPuur en geef een Wellness Giftcard cadeau.

Bij SpaPuur staan gastvrijheid en genieten centraal. Dit gemoedelijke wellnessresort biedt een arsenaal aan sauna’s, waaronder de grootste Kelosauna van Brabant, een prachtig zwembad, een mooie tuin en natuurlijk een gezellig restaurant waar u terecht kunt voor heerlijke lekkernijen en verfrissende drankjes!

Geef een dag SpaPuur cadeau!


SpaPuur staat bekend om:  

  • Grote verscheidenheid aan sauna's, baden en zoutwaterbad
  • Royale en sfeervolle tuin met buitenfaciliteiten
  • Gezellig restaurant met à la carte en luxe buffet
  • Diverse kwaliteitsmassages en schoonheidsbehandelingen

De Wellness Giftcard is te gebruiken voor alle facetten van SpaPuur; van entree tot een extra massage, en van een beautybehandeling tot een hapje en een drankje. U kunt simpelweg uw totaalrekening aan het einde van de dag (deels) met de Wellness Giftcard voldoen.

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard cadeau gekregen?

Wellness Giftcard cadeau gekregen en wilt u deze graag besteden bij SpaPuur? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u uw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaPuur.

Brabantse gezelligheid bij SpaPuur

Gezellig, gastvrij en gemoedelijk. Dat is waar SpaPuur voor staat. Ontdek de diverse sauna- en wellnessfaciliteiten en maak uw dag compleet met een beautybehandeling of een massage. Kiest u liever voor een compleet arrangement? Dat kan natuurlijk ook!

Tip! Combineer uw bezoek met een overnachting in een nabij gelegen hotel.