Spasense WIT

 Openingstijden:

Zo t/m do
Vrijdag
Zaterdag
10.00 - 23.00 uur
10.00 - 24.00 uur
10.00 - 24.00 uur


Er zijn geen badkledingdagen bij SpaSense.

Geef een dagje SpaSense cadeau
met de Wellness Giftcard

Gelegen ten zuiden van Eindhoven in Geldrop vindt u SpaSense. Een top Geniet van een ontspannen massagewellnessresort waar gastvrijheid, gastronomie en een gemoedelijke omgeving samenkomen. Met de Wellness Giftcard geeft u een dagje ontspanning binnen dit heerlijke resort cadeau. Dat gunt u toch iedereen!

SpaSense staat bekend om haar Brabantse gastvrijheid, hoogwaardige keuken en sfeervolle ambiance. Geniet van zeven verschillende sauna’s, waaronder een lavendelsauna, een caldarium en een mintsauna met een extra verfrissende werking. Tijdens de speciale opgietweekenden kunnen liefhebbers van opgietrituelen genieten van extra opgietingen gedurende de dag.

Geef een dagje SpaSense cadeau!Een dagje ontspannen in SpaSense:  

  • Mooiste Kelosauna van Brabant, geroemd om heerlijke Löyly's (opgieting)
  • Bourgondisch genieten in gastvrije omgeving
  • Grote tuin met buitenfaciliteiten
  • Ieder eerste weekend van de maand opgietweekend

De Wellness Giftcard is een cadeaubon welke voor alle sauna- en wellnessfaciliteiten van SpaSense gebruikt kan worden. Een aanvullende beautybehandeling, massage of een compleet arrangement hoort en vanzelfsprekend bij. Kortom, met de Wellness Giftcard geeft u een heerlijke saunabeleving cadeau!

Geef ook een dagje ontspanning cadeau!

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard besteden bij SpaSense

Wellness Giftcard cadeau gekregen? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u uw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaSense.

Pure ontspanning bij SpaSense

Kom ook genieten van een heerlijk ontspannen Dagje Wellness bij SpaSense. Ervaar de mooiste Kelosauna van Brabant en geniet van de diverse opgietingen. Gaat u voor het eerst naar de sauna en wilt u vrijblijvend kennis maken? Maak dan gebruik van het 'Voor het eerst naar de sauna arrangement'.