Bezoek Wellnessresort SpaWeesp 
met de Wellness Giftcard saunabon

Wil je iemand verrassen met een saunabon voor wellnessresort SpaWeesp? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger namelijk altijd terecht bij dit fantastische wellnessresort.

Wellnessresort SpaWeesp is een kleinschalig resort in de buurt van Amsterdam wat onlangs volledig gerenoveerd is. De belangrijkste pijlers van dit resort zijn: rust, hygiëne en kwaliteit. In de zomer kun je heerlijk ontspannen op de ligbedden in de ruime tuin, een oase van rust. Deze is aangelegd met veel groen en een grote ligweide. Daarnaast beschikt SpaWeesp over een tal van warme en koude baden, diverse sauna's en een uitstekend restaurant. Je kunt voor de ultieme ontspanning uiteraard ook één van onze behandelingen bijboeken. Een ruime keuze dus, je hoeft alleen maar te beslissen wanneer je komt relaxen!

Geef ook een dagje SpaWeesp cadeau!Wat biedt SpaWeesp tijdens een Dagje Wellness:  

  • Midden in het natuurrijke buitengebied van Amsterdam
  • Met unieke belevingen en rituelen
  • In de zomer eindeloos zonnen op de ligweide
  • Oase van rust in de Randstad
  • Gratis parkeren

Bestel de Wellness Giftcard direct

 


Wellness Giftcard inwisselen bij SpaWeesp

Wellness Giftcard cadeau gekregen en wil je deze besteden bij SpaWeesp? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je jouw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaWeesp