HRLOGO SPAWEESP RGB
Zo t/m do
Vrijdag
Zaterdag
10.00 - 23.00 uur
10.00 - 24.00 uur
10.00 - 24.00 uur


Badkledingdag:
 Bezoek de website van SpaWeesp voor de actuele badkledingdagen.

Bezoek Wellnessresort SpaWeesp 
met de Wellness Giftcard saunabon

Wilt u iemand verrassen met een saunabon voor wellnessresort SpaWeesp? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger ResizedImage300300 beeld met elementnamelijk altijd terecht bij dit fantastische wellnessresort.

Wellnessresort SpaWeesp is een kleinschalig resort in de buurt van Amsterdam. De komende maand wordt het resort gerenoveerd, met als belangrijkste pijlers: rust, hygiëne en kwaliteit. Op één mei opent het resort weer haar deuren en ontvangen wij je graag voor het perfecte dagje wellness. Zo kun je bijvoorbeeld gebruik maken van de sneeuwcabine, een unieke beleving in Nederland. Juist gek op de zon? Breng dan vooral eens een bezoek aan de ruime tuin. Deze is aangelegd met veel groen en een grote ligweide. Daarnaast beschikt SpaWeesp over een tal van warme en koude baden, diverse sauna's en een uitstekend restaurant. Je kunt voor de ultieme ontspanning  uiteraard ook één van onze behandelingen bijboeken. Een ruime keuze dus, je hoeft alleen maar te beslissen wanneer je komt relaxen!

Geef ook een dagje SpaWeesp cadeau!Wat biedt SpaWeesp tijdens een Dagje Wellness:  

  • Midden in het natuurrijke buitengebied van Amsterdam
  • Met een magische sneeuwcabine, uniek in Nederland
  • In de zomer eindeloos zonnen op de ligweide
  • Oase van rust in de Randstad
  • Gratis parkeren

 

Bestel de Wellness Giftcard direct

 


Wellness Giftcard inwisselen bij SpaWeesp

Wellness Giftcard cadeau gekregen en wilt u deze besteden bij SpaWeesp? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u uw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaWeesp