Tekengebied 2 spawell
Zo t/m do
Vrijdag
Zaterdag
10.00 - 23.00 uur
10.00 - 24.00 uur
10.00 - 24.00 uur


Badkledingdag: bezoek de website van SpaWell voor de actuele badkledingdagen

Geef een dagje SpaWell cadeau
met de Wellness Giftcard

Dichtbij Groningen stad vindt u SpaWell. Een prachtig, uitgestrekt wellnebeeld met elementssresort  in het noorden van het land waarin u tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten vindt. Met de Wellness Giftcard geeft u een dagje ontspanning binnen dit heerlijke resort cadeau. Dat gunt u toch iedereen! 


SpaWell staat bekend om haar ruime opzet, hoogwaardige keuken en uitgestrekte tuin met fantastische faciliteiten. Geniet van negen verschillende sauna’s, waaronder een filmsauna, een panoramasauna met prachtig uitzicht op de tuin en een kleurensauna met sfeervolle haard. Om uw dagje sauna compleet te maken kunt u deelnemen aan diverse saunarituelen, zoals een opgieting of een klankschaalsessie.

Geef een dagje SpaWell cadeau!Een dagje ontspannen in SpaWell:  

  • Groot aantal moderne en ruime sauna- en wellnessfaciliteiten
  • Prachtige, uitgestrekte tuin met wellnessfaciliteiten
  • Gemoedelijke sfeer & hoogwaardige keuken
  • Dagelijks meerdere opgietingen en klankschaalsessies

De Wellness Giftcard is een cadeaubon welke voor alle sauna- en wellnessfaciliteiten van SpaWell gebruikt kan worden. Een aanvullende beautybehandeling, massage of een compleet arrangement hoort er vanzelfsprekend bij. Kortom, met de Wellness Giftcard geeft u een heerlijke saunabeleving cadeau!

Geef ook een dagje ontspanning cadeau!

Bestel de Wellness Giftcard

 

Wellness Giftcard besteden bij SpaWell

Wellness Giftcard cadeau gekregen? Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u uw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van SpaWell.

Pure ontspanning bij SpaWell

Kom ook genieten van een heerlijk ontspannen Dagje Wellness bij SpaWell en ontdek het mooiste beauty-, sauna- en wellnessresort van het noorden. In dit ruime wellnessresort vindt u tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten. Stap binnen in de wereld van SpaWell en ervaar hoe heerlijk het is om even te ontsnappen aan de drukte van alledag.