Bestel direct

Wellness Giftcard - SpaWell Cadeaubon

 

Dichtbij Groningen stad vind je SpaWell. Een prachtig, uitgestrekt wellnessresort  in het noorden van het land waarin je tal van moderne sauna's, baden en andere wellnessfaciliteiten vindt. Met de Wellness Giftcard geef je een dagje ontspanning binnen dit heerlijke resort cadeau. Dat gunt je toch iedereen! 

 Gratis themaverpakking
 Bepaal zelf jouw bedrag
 Vrij te besteden

 

Geef wellness cadeau

Een dagje naar de sauna is het ultieme gevoel van wellness. Met de Wellness Giftcard geef je jouw vriend(in), geliefde, familie of bekende pure ontspanning cadeau bij de mooiste wellnessresorts in Nederland en België.

Homepageblok 300x300

Met een Wellness Giftcard geef je een dagje sauna cadeau dat te besteden is bij de mooiste wellnessresorts in Nederland en België, waaronder SpaWell in Peize (vlakbij Groningen).

Ontdek de voordelen van de Wellness Giftcard:

 1 jaar geldig vanaf het moment van uitgifte;
 Als e-card direct in jouw mailbox of die van van de ontvanger;
 Voeg een persoonlijke boodschap toe bij een e-card;
 Voor ieder budget: verkrijgbaar vanaf €10,-;
 Nog leuker met één van de gratis themaverpakkingen
 Vrij te besteden bij jouw favoriete wellnessresort

Bestel direct

Waar te koop

Je koopt de Wellness Giftcard onder meer via onze officiële webshop. Alleen online heb je de keuze uit een fysieke cadeaukaart en een digitale e-card die we per e-mail naar jou of de ontvanger toesturen.

Voordelen online bestellen:

 Je hoeft de deur niet uit;
 Last-minute cadeautje nodig? Bestel een e-card en wij versturen hem direct;
 Op werkdagen vóór 15 uur besteld, dezelfde dag verzonden óf op een moment naar keuze;
 Keuze uit diverse (gratis) themaverpakkingen om jouw cadeau nog leuker te maken 
✓ Regelmatig exclusieve actiesEntree wellnessresort SpaWell

Wanneer je een fysieke cadeaukaart wilt kopen, kun je op verschillende plekken terecht. Zo is de Wellness Giftcard is te koop bij de receptie van SpaWell. Bekijk de routebeschrijving.

Daarnaast vind je de Wellness Giftcard ook bij de grotere supermarkten in het schap met de cadeaukaarten waaronder de Plus in Peize, de Bruna in Haren en de Albert Heijn in Winkelcentrum Paddepoel Groningen. Bekijk alle aangesloten winkelketens en vind een winkel bij jou in de buurt.

Ontdek SpaWell


SpaWell staat bekend om haar ruime opzet, hoogwaardige keuken en uitgestrekte tuin met fantastische faciliteiten. Geniet van negen verschillende sauna’s, waaronder een filmsauna, een panoramasauna met prachtig uitzicht op de tuin en een kleurensauna met sfeervolle haard. Om jouw dagje sauna compleet te maken kun je deelnemen aan diverse saunarituelen, zoals een opgieting of een klankschaalsessie.

Bekijk hieronder de video om een goed beeld te krijgen van dit prachtige resort.

Geef een dagje SpaWell cadeau!

Een dagje ontspannen bij SpaWell

✓ Groot aantal moderne en ruime sauna- en wellnessfaciliteiten
✓ Prachtige, uitgestrekte tuin met wellnessfaciliteiten
✓ Gemoedelijke sfeer & hoogwaardige keuken
✓ Dagelijks meerdere opgietingen en klankschaalsessies
✓ Genieten van unieke wellnessrituelen

Wellness Giftcard besteden

Landkaart blok 300x300

Heb jij een Wellness Giftcard gekregen? Als je nog niet eerder een Wellness Giftcard hebt gekregen dan is het goed om te lezen hoe het werkt zodat je precies weet wat je moet doen voordat je kunt gaan genieten. Is jouw Giftcard nog niet geactiveerd dan moet je dat eerst doen.

Activeer de Wellness Giftcard  

De Wellness Giftcard is volledig naar wens te besteden bij SpaWell. Dit betekent dat de bon te gebruiken is voor het saunabezoek in combinatie met bijvoorbeeld een extra massage, een beautybehandeling en zelfs een hapje en een drankje. Laat je inspireren waar je de Wellness Giftcard aan kunt besteden.