Logo TH DIAP 250x73
Ma t/m zo 10.00 - 23.00 uur


Badkledingdag:
 bezoek de website van Thermen Holiday voor de actuele badkledingdagen

Bezoek Thermen Holiday met de Wellness Giftcard saunabon

 

Wil jij iemand verrassen met een saunabon voor Thermen Holiday? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger namelijk altijd terecht bij dit fantastische wellnessresort.

 

300x300 elementThermen Holiday biedt een oase van rust en een wereld vol wellness met bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Bezoek onze unieke Hobbitsauna of aquariumsauna, ontspan op verwarmde waterbedden en loungebedden in onze rustruimte en geniet van heerlijke massages of één van de andere beautybehandelingen.

Ook op culinair gebied ontbreekt het jou aan niets. In het restaurant geniet je van heerlijke gerechten en lekkernijen. Alles wordt met liefde bereid; of het nu gaat om een klein lunchgerecht, een uitgebreid diner of de meest verrukkelijke patisserie.

Wilt u wel een dagje komen ontspannen, maar liever niet bloot? Er zijn diverse badkledingdagen, waarbij op deze specifieke dag het dragen van badkleding in het gehele complex verplicht is.

 

 

Geef ook een dagje Thermen Holiday cadeau!


beeld met element
Waarom Thermen Holiday?  

 

  • Oase van rust midden in de Randstad
  • Grote tuin met diverse sauna's en baden
  • Uitgebreid aanbod van massages en schoonheidsbehandelingen
  • Gezellig, gastvrij en gemoedelijke sfeer
  • Mooie grote rustruimten
  • Bijzonder huiselijk restaurant
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Bestel de Wellness Giftcard direct

 

Wellness Giftcard besteden bij Thermen Holiday

 

Heb jij een Wellness Giftcard cadeau gekregen en wil je de cadeaubon besteden bij Thermen Holiday? Dat kan! Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij je echter wel jouw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van Thermen Holiday.