Logo TH DIAP 250x73
Zo t/m do
Vrijdag
Zaterdag
10.00 - 23.00 uur
10.00 - 24.00 uur
10.00 - 24.00 uur

 

Badkledingdag: bezoek de website van Thermen Holiday voor de actuele badkledingdagen

Bezoek Thermen Holiday 
met de Wellness Giftcard saunabon

Wilt u iemand verrassen met een saunabon voor Thermen Holiday? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Met de Wellness Giftcard kan de ontvanger namelijk altijd terecht bij dit fantastische wellnessresort.

 

300x300 elementThermen Holiday biedt een oase van rust en een wereld vol wellness met bijzondere sauna-, massage- en beautyfaciliteiten. Bezoek onze unieke Hobbitsauna of aquariumsauna, ontspan op verwarmde waterbedden en loungebedden in onze rustruimte en geniet van heerlijke massages of één van de andere beautybehandelingen.

Ook op culinair gebied ontbreekt het u aan niets. In het restaurant geniet u van heerlijke gerechten en lekkernijen. Alles wordt met liefde bereid; of het nu gaat om een klein lunchgerecht, een uitgebreid diner of de meest verrukkelijke patisserie.

Wilt u wel een dagje komen ontspannen, maar liever niet bloot? Er zijn diverse badkledingdagen, waarbij op deze specifieke dag het dragen van badkleding in het gehele complex verplicht is.

 

Geef ook een dagje Thermen Holiday cadeau!


beeld met element
Waarom Thermen Holiday?  

  • Oase van rust midden in de Randstad
  • Grote tuin met diverse sauna's en baden
  • Uitgebreid aanbod van massages en schoonheidsbehandelingen
  • Gezellig, gastvrij en gemoedelijke sfeer
  • Mooie grote rustruimten
  • Bijzonder huiselijk restaurant
  • Goed bereikbaar met openbaar vervoer

Bestel de Wellness Giftcard direct

 

Wellness Giftcard besteden bij Thermen Holiday

Heeft u een Wellness Giftcard cadeau gekregen en wilt u de cadeaubon besteden bij Thermen Holiday? Dat kan! Om teleurstellingen te voorkomen adviseren wij u echter wel uw Dagje Wellness van te voren te reserveren. Dit kan via de website van Thermen Holiday.

Dagje Wellness bij Thermen Holiday

Tijdens een Dagje Wellness bij Thermen Holiday is het volgende standaard inbegrepen bij een entree: gebruik van alle sauna- en wellnessfaciliteiten, onbeperkt gebruik van doucheproducten en scrubzout en (op basis van beschikbaarheid) deelname aan diverse opgietsessies. Een badjas en handdoek zijn te huur en slippers kunt u kopen bij receptie.