Bestel direct

Cadeau voor haar

Ontdek jouw perfecte cadeau voor haar. Verras jouw moeder, zus(je), tante of vriendin met een ontspannen dagje wellness. De Wellness Giftcard, het leukste cadeau om te geven en te krijgen. 

 Gratis themaverpakking
 Bepaal zelf jouw bedrag
 Vrij te besteden

 


WGC 300x300 Moederdag

 
 

De ideale sauna cadeaubon; de Wellness Giftcard:

Verras iemand nu met een saunabon, welke al verkrijgbaar is van €10,- tot €150,-. Zowel te koop als te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België of koop jouw sauna cadeaubon direct online. 

Heb je direct een cadeaubon nodig? Geen paniek! Bestel de saunabon als e-card en ontvang nadat de bestelling is geplaatst direct jouw e-card per e-mail. Natuurlijk heb je ook de mogelijkheid om een fysieke cadeaubon te bestellen per post. 

Bestel direct

 


 Landkaart blok 300x300

Te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België 

De Wellness Giftcard is niet alleen het leukste cadeau om te geven, maar ook om cadeau te krijgen. De saunabon is namelijk geldig bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België. Ontdek deze prachtige resorts voor een ultiem dagje wellness; Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaWeesp, Thermen Holiday, SpaSense, SpaPuur, SpaWell en Hezemeer (BE). 

De sauna cadeaubon is naar eigen wens én in delen te besteden. Ontvang bij jouw bestelling een gratis themaverpakking zodat het nog leuker is om te geven! 

Bestel jouw Wellness Giftcard