Bestel de Wellness Giftcard

Uitleg Wellness Giftcard kopen

Een Wellness Giftcard saunabon kun je op verschillende plekken kopen. Als particulier kun je deze direct online bestellen, maar je kunt deze ook bij een van onze verkooppunten aanschaffen.

 Gratis themaverpakking
 Bepaal zelf jouw bedrag
 Vrij te besteden

 

Online bestellen

Online bestellen van de Wellness Giftcard is heel eenvoudig. Ga naar de bestelpagina waar je jouw bestelling door kunt geven. Wil je grotere aantallen kaarten geven of maatwerk? Lees dan onderaan deze pagina verder over zakelijk bestellen.

Stap 1: bedrag kiezen

Kies het bedrag dat je cadeau wilt geven. Je kunt voor een van de vooraf ingevulde bedragen kiezen, maar je kunt ook zelf een bedrag naar keuze invullen. De minimale waarde is €10 en de maximale waarde van 1 kaart is €150. Wil je een hoger bedrag cadeau doen, wijzig dan later in het bestelproces het aantal kaarten.

Stap 2: E-card of fysieke kaart

Kies of je de Wellness Giftcard als e-card of als fysieke kaart cadeau wilt geven. Als je kiest voor een e-card dan kun je deze direct en rechtstreeks naar het e-mailadres van de ontvanger laten sturen. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld last-minute een cadeau wilt geven. Daarnaast zijn er geen verzendkosten aan verbonden aan een e-card. Kies je voor een fysieke kaart dan zijn de verpakkings- en verzendkosten voor kaarten met een waarde tot €60, €2,95 voor verzending binnen Nederland en €3,95 voor verzending naar België. Vanaf €60 worden ook fysieke kaarten gratis verstuurd.

Stap 3: Themaverpakking

Bij een fysieke kaart zorgen we ervoor dat we de kaart in een mooie verpakking versturen. Je kunt zelf kiezen welke verpakking jij mooi of passend vindt. Daarbij heb je keuze uit een aantal gratis verpakkingen en een luxe cadeaudoos voor slechts €1,95. Geef jij de Wellness Giftcard als e-card ook dan kun je kiezen uit een aantal 'themaverpakkingen'. We versturen de e-card in de door jou gekozen stijl.

Stap 4: Gegevens

Vul jouw gegevens en/of de gegevens van de ontvanger in en geef bij de fysieke kaart aan wanneer je wilt dat deze bezorgd wordt. Let op: een e-card wordt altijd direct verstuurd.

Stap 5: Besteloverzicht

Controleer jouw bestelling en wijzig eventueel het aantal kaarten dat je wilt bestellen. Ook bieden we je de mogelijkheid om je in te schrijven voor de nieuwsbrief waarin we je op de hoogte houden van toffe acties en cadeautips geven.

Stap 6: Laatste controle

We zetten nog even alles voor je op een rijtje voordat je gaat betalen, zodat je zeker weet of alles klopt. Hier zie je voor de volledigheid ook nog de datum staan tot en met wanneer de Wellness Giftcard geldig is. Dit is 1 jaar vanaf het moment dat je de Wellness Giftcard bestelt.

Stap 7: Betalen

Klopt jouw bestelling? Rond de bestelling af door te betalen.

Stap 8: Verzending

Wij gaan aan de slag met jouw bestelling. Fysieke kaarten proberen we altijd binnen 1-2 werkdagen te bezorgen in Nederland. Mogen wij jouw bestelling naar België toesturen? Dan streven wij ernaar dat de kaart binnen 2-3 dagen afgeleverd wordt. E-cards versturen wij nagenoeg direct na je bestelling naar het door jou opgegeven e-mailadres.

Bestel direct

Zakelijk bestellen

Wil je de Wellness Giftcard zakelijk aan iemand cadeau doen dan is het ook mogelijk om bijvoorbeeld te kiezen voor maatwerk in de vorm van een aangepaste kaart, verpakking of je kunt een wellness arrangement cadeau geven in de vorm van een Wellness Giftcard Special. Ook kun je snel en eenvoudig 10 of meer kaarten bestellen. Meer weten? Lees dan hier verder.