Verras jouw favoriete mantelzorger

Verras jouw favoriete mantelzorger

Verras jij jouw favoriete mantelzorger met een heerlijk dagje ontspanning? Geef het meest originele en ontspannen cadeau; de Wellness Giftcard. Deze sauna cadeaubon is te besteden bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België. 

Bestel de sauna cadeaubon al vanaf €10,00. Kies voor een fysieke cadeaukaart die je in de winkelbij een deelnemend wellnessresort kan kopen of bestel de giftcard online.

De Wellness Giftcard is te besteden bij de mooiste sauna- en wellnessresorts van Nederland en België: Veluwse BronZwaluwhoeveElysiumThermen BarendrechtThermen HolidaySpaPuurSpaWeespSpaSenseSpaWell en Hezemeer (België).

Online bestellen

De Wellness Giftcard is eenvoudig, snel én gepersonaliseerd te bestellen via de website. Al verkrijgbaar vanaf €10,00. Direct als e-card in je mailbox óf in een gratis themaverpakking per post én voorzien van jouw persoonlijke boodschap.

In de winkel

Koop je de Wellness Giftcard liever bij een winkel bij jou in de buurt? Dat kan! De Wellness Giftcard is te koop bij de volgende winkels: Primera, COOP, PLUS, Jumbo, Jan Linders, CIGO, DekaMarkt en Spar. Zo kan je altijd terecht bij een winkel bij jou in de buurt.

Deelnemende resorts

De Wellness Giftcard is ook te koop bij alle deelnemende wellnessresorts in Nederland en België. Kies voor een gratis themaverpakking óf ga voor de prachtige TREATMENTS® cadeaubox. Hiermee wordt jouw cadeau helemaal een feestje om te geven!