Bestel direct

Verras jouw relaties met de Wellness Giftcard

Relatiegeschenken zijn er te kust en te keur. Er is er echter maar één waarmee je jouwrelaties op een originele manier verrast: de Wellness Giftcard. Met de Wellness Giftcard geef je namelijk een heerlijke dag ontspanning cadeau. En een dag van ontspanning, ontlading en rust – dat gun je toch iedereen?!

Een uniek en origineel cadeau voor jouw zakelijke contacten

Wist je dat een Dagje Wellness voor ontspanning, rust en verbeterde gezondheid staat? Met het cadeau geven van de Wellness Giftcard aan jouw zakelijke contacten investeer je simpel gezegd in de gezondheid van jouw relaties, medewerkers of klanten. Geen enkel ander relatiegeschenk is zo uniek en origineel! Door gebruik te maken van de verschillende maatwerkmogelijkheden kun je de Wellness Giftcard ook nog eens voorzien van een eigen tintje en zo persoonlijk maken als jij maar wilt. 

Relatiegeschenk blok 300x300 De voordelen van de Wellness Giftcard:

 Leverbaar per post of direct per e-mail

 Kies jouw eigen cadeaubedrag, van € 10,- tot € 150,-

✓ Volledig naar eigen wens én in delen te besteden

 Keuze uit diverse themaverpakkingen om jouw cadeau nog leuker te maken

✓ Maatwerk mogelijk!   

 

Wellness Giftcard zakelijk cadeau geven

 


Zakelijke cadeaumomenten
De Wellness Giftcard is voor vele cadeaumomenten in te zetten. Verras jouw personeel met Kerst, geef het cadeau als eindejaarsgeschenk of bedank jouw secretaresse op Secretaressedag. Ook kun je de Wellness Giftcard inzetten voor bijvoorbeeld de Dag van de Zorg. Voor welk moment je ook op zoek bent naar een relatiegeschenk, de Wellness Giftcard valt altijd in de smaak!

Wellness Giftcard als Kerstcadeau
Ben je nog op zoek naar het ideale kerstcadeau voor jouw medewerkers of relaties? Geef dan een Wellness Giftcard cadeau! Speciaal voor Kerst hebben wij een speciale cadeau-envelop ontwikkeld, of kun je kiezen uit een luxe Kerst cadeaubox.

Informatie over de Wellness Giftcard als zakelijk cadeau
De Wellness Giftcard kun je direct online bestellen. Wil je toch graag meer informatie ontvangen of de mogelijkheden bespreken rondom het zakelijk cadeau geven van de Wellness Giftcard? Neem dan contact met ons op via zakelijk@wellnessgiftcard.nl of 088-0064880.