Bestel direct

Top cadeaumomenten

De Wellness Giftcard is natuurlijk leuk om te geven bij iedere gelegenheid. Verras je geliefde met een dagje ontspanning voor valentijn, verras je een vriend of vriendin voor zijn of haar verjaardag of als relatiegeschenk. Natuurlijk ook heel leuk om te geven met sinterklaas, kerstsecretaressedag, jubileum, huwelijk of als kraamcadeauOf verras jouw (stief-, overgroot-, groot-) vader en moeder met een luxe dagje wellness met vader- en moederdag. Geef de sauna cadeaubon als ultieme beterschapscadeau of bedank iemand met het meest ontspannen cadeau.

De sauna cadeaubon is te koop bij de aangesloten wellnessresorts én online verkrijgbaar.

 Gratis themaverpakking
 Bepaal zelf jouw bedrag
 Vrij te besteden

 


Homepageblok 300x300

 

Waarom de Wellness Giftcard?

 Leverbaar per post (Nederland en België) of direct per mail;
 Gratis verzending vanaf €60,-;
Kies jouw eigen cadeaubedrag, van €10,- tot €150,-;
 Volledig naar eigen wens én in delen te besteden;
 Keuze uit diverse themaverpakkingen om jouw cadeau nog leuker te maken.

Bestel direct

 


  Landkaart blok 300x300

Geef ontspanning cadeau

Met de Wellness Giftcard geef je ontspanning cadeau bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België. Hiermee biedt de Wellness Giftcard exclusieve toegang tot hoogwaardige en populaire wellnessresorts waar kwaliteit, luxe en een ontspannen wellnessbeleving centraal staan.

Zo kan je terecht bij de Veluwse Bron, Elysium, Zwaluwhoeve, SpaWeesp, Thermen Holiday, SpaSense, SpaPuur, Spawell en Hezemeer (BE). Wie geef jij een luxe dagje wellness cadeau?